طرز تهيه خورش قارچ
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قارچ

مواد لازم خورش قارچ

آموزش آشپزي

? روغن مايع: 100 گرم
? پياز 2 عدد
? فلفل دلمه‌اي: 3 عدد
? پودر کاري: يک قاش چايخوري
? رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
? آب: 500 ميلي‌ليتر
? قارچ: 750 گرم
? آب‌ليموي ترش: 3 قاشق غذاخوري
? نمک: نصف قاشق چايخوري
? زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
? فلفل: يک قاشق چايخوري

طرز تهيه خورش قارچ


روغن را حرارت داده و پياز ريز خرد شده را در روغن تفت ‌دهيد تا طلايي شود. فلفل دلمه‌اي را به قطعات متوسط برش داده، به پياز اضافه کنيد و 5 دقيقه تفت دهيد.
رب گوجه‌فرنگي، پودر کاري و خردل را اضافه کنيد. آب را اضافه کنيد. قارچ‌ها را 4 قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب ليموترش و نمک به مدت 10 دقيقه تفت دهيد.
قارچ‌ها را به پياز و فلفل دلمه‌اي اضافه کنيد و 15 دقيقه تفت دهيد. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنيد. ظرف را از روي شعله برداشته، زرده‌هاي تخم‌مرغ را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. خورش را چشيده و در صورت نياز، نمک اضافه کنيد. اجازه بدهيد خورش 5 تا 10 دقيقه بجوشد تا به خوبي جا بيفتد.

آشپزي





:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: